LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Tactische sniper. Speel ook één van de andere Aktie Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Tactische sniper

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Tactische sniper" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Tactische sniper te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
?
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Jij bent een sluipschutter. Zorg dat je al je doelwitten raakt! Je kunt dit spel op twee manieren spelen: 'Realism' voor hardcore gamers en 'Arcade' voor casual gamers.

Spelbesturing

Gebruik de muis om te richten en klik om te schieten. Druk de spatiebalk in om in te zoomen, of om door te gaan. R gebruik je om je wapen opnieuw te laden en F om speciale pillen te gebruiken.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/counter_strike/tactical_assassin_3.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Tactische sniper Little Game