LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Verdedig je Kasteel 4. Speel ook één van de andere Aktie Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Verdedig je Kasteel 4


Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
8.1
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Je moet er voor zorgen dat je een kasteel zo snel mogelijk gebouwd krijgt zonder dat er vijanden bij komen. Eerst moet je met boogschutters verdedigen. Je kunt zelf met de pijltjestoetsen instellen of je meer of minder boogschutters wilt. Als je minder boogschutters hebt, gaan de poppetjes die niet verdedigen aan het kasteel bouwen zodat het nog sneller gaat. Als het gebouw af is voor dat de ridder die achter je muur met boogschutters is vermoord, heb je het gehaald. Wordt hij vermoord als de muur al weg is terwijl het kasteel nog niet af is, dan is het spel voorbij. Om te verdedigen kun je pijlen gebruiken, maar ook speciale aanvallen uitvoeren: kokende olie gooien, brandende boomstammen gooien of een katapult afvuren. Haal de mannetjes die eraan komen neer!

Spelbesturing

Gebruik de linker of rechter pijltoetsen om de afstand van de boogschutters te veranderen. Gebruik de pijltjes omhoog/omlaag om meer of juist ominder bouwers of boogschutters te gebruiken. Druk op Z om een pot kokende olie te gooien en op X om een katapult af te vuren. Druk op C om brandende boomstammen te gooien en op de spatiebalk om pijlen te schieten.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/defend_your_castle/defend_your_castle_4/index.html" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Verdedig je Kasteel 4 Little Game