LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Vleermuisland. Speel ook één van de andere Aktie Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Vleermuisland

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Vleermuisland" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Vleermuisland te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
7.8
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Jij vliegt in je helikoptertje door een gebied vol vijandige vleermuizen en andere monsters. Probeer je vijanden uit de weg te ruimen met behulp van bommen of kogels, en kijk uit dat je zelf niet door ze wordt geraakt! Probeer om extra levens (hartjes) en extra punten (hangslotjes) te verzamelen.

Spelbesturing

Gebruik de muis om te bewegen en klik om te schieten. Door op de spatiebalk te drukken, plaats je een bom. Deze bom ontploft wanneer je nog een keer op de spatiebalk drukt. Je kunt ook bommen laten ontploffen door ze vanuit je helikopter opzij te gooien. Maak hiervoor vaart, druk op de spatiebalk om de bom te droppen en druk nog een keer op de spatiebalk wanneer de bom het doelwit heeft bereikt.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/air_strike/bat-country.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Vleermuisland Little Game