LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Wilde Zombiewesten. Speel ook één van de andere Aktie Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Wilde Zombiewesten

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Wilde Zombiewesten" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Wilde Zombiewesten te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
?
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

In het Westen gaat het er wild aan toe, en al helemaal wanneer er ook nog zombies rondlopen. Help jij de barman van deze saloon om de zombies buiten de deur te houden? Je moet op ze schieten, maar wordt ook door ze achtervolgd. In dat laatste geval moet je allerlei obstakels zien te ontwijken terwijl ze je op de hielen zitten. Verzamel de munten die je onderweg tegenkomt! Na ieder voltooid level keer je terug naar de saloon, waar je wapens kunt aanschaffen om de zombies nog beter te lijf te kunnen gaan.

Spelbesturing

Gebruik de muis om te richten en te schieten.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/zombie_attack/zombiewest.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Wilde Zombiewesten Little Game