LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Zomaar een held. Speel ook één van de andere Aktie Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Zomaar een held

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Zomaar een held" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Zomaar een held te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
?
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Wanneer midden in de nacht de zombies uitbreken uit een graf, is het crisis in de stad! Er is een held nodig om de zombies te bestrijden en ze weer terug te sturen hun graf in. Verzamel onderweg alle muntjes en schiet op de zombies om ze uit te schakelen. Kijk je wel uit dat de zombies jou niet raken?

Spelbesturing

Gebruik de pijltjestoetsen of WASD om te bewegen. Druk op X of K om te springen en op C of L om te schieten. Druk op U (of klik op het dollarteken links bovenaan) om de winkel te openen, waar je upgrades kunt kopen. Wanneer je bij een deur komt, druk je op het pijltje omlaag of op S om deze te openen en naar het volgende level te gaan.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/platform/random-heroes.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Zomaar een held Little Game