LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Zombieparadijs 3. Speel ook één van de andere Aktie Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Zombieparadijs 3

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Zombieparadijs 3" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Zombieparadijs 3 te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
10
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Nadat je stad is verwoest door een technische ramp, ben jij op de vlucht geslagen en heb je geprobeerd om 'Zone 51' te bereiken, het laatste veilige evacuatiepunt. Dit is gelukt, en nu ga je proberen om alle overlevenden veilig naar hun toevluchtsoord te brengen. Ze worden vervoerd per ambulance en jij moet deze ambulance beschermen. Schiet op iedereen die het op jullie gemunt heeft! Verzamel onderweg zo veel mogelijk brandstof, reparatiepunten, geld en andere bonussen.

Spelbesturing

Gebruik het pijltje omhoog om gas te geven. Druk op het pijltje omlaag om te remmen. Pijltje naar links = overhellen naar links, pijltje naar rechts = overhellen naar rechts. Spatiebalk = raket lanceren, Z = schieten vanaf de achterkant van de auto, X = schieten vanaf de voorkant van de auto.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/shoot_and_avoid/dead_paradise_3.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Zombieparadijs 3 Little Game