LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Zombies in de regen. Speel ook één van de andere Aktie Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Zombies in de regen

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Zombies in de regen" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Zombies in de regen te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
?
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Anna's broer is vermist, en Anna weet zeker dat hij nog in de zombiestad is die over 15 dagen gebombardeerd gaat worden door de vijand. Ze is vastbesloten om hem te vinden, help jij haar hiermee? Ze moet hiervoor alle zombies neerknallen die op haar afkomen.

Spelbesturing

Gebruik de linker muisknop om te schieten. Druk op 1-5 of gebruik het muiswieltje om van wapen te wisselen. Met Z kun je inzoomen en met de spatiebalk herlaad je je wapen.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/zombie_attack/vanish-rain.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Zombies in de regen Little Game