LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Zombies in je achtertuin. Speel ook één van de andere Aktie Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Zombies in je achtertuin

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Zombies in je achtertuin" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Zombies in je achtertuin te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
10
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Hee, wat moeten die snelle, springende zombies in je achtertuin? Ze hebben het niet op je planten gemunt maar op jou, dus grijp je wapen en schiet ze terug naar waar ze vandaan komen!

Spelbesturing

Lopen doe je met A/D of met de linker/rechter pijltoets. Druk op W of op het pijltje omhoog om te springen. Richten en schieten doe je met de muis. Druk op R om je wapen te herladen en op 1, 2, 3 of Q en E om van wapen te wisselen.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/zombie_attack/zombies-in-your-backyard.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Zombies in je achtertuin Little Game