LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Zombies in Londen. Speel ook één van de andere Aktie Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Zombies in Londen

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Zombies in Londen" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Zombies in Londen te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
?
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Ga samen met Rupert Whitewater de strijd aan tegen de boze tovenaar en zijn zombieleger, die samen de stad Londen onveilig maken! Op de kaart zie je in welke stadsdelen jullie aan het werk moeten. Bij de 'skills merchant' kun je extra vaardigheden kopen, maar hiervoor moet je natuurlijk wel voldoende punten hebben behaald. Zorg dat je de zombies uitroeit voordat ze jou te pakken krijgen!

Spelbesturing

Gebruik WASD om te bewegen en de muis om te richten en te schieten. Druk op de spatiebalk als je wilt trappen. Met Q wissel je van wapen en met R herlaad je je geweer.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/zombie_attack/ruperts-zombie-diary.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Zombies in Londen Little Game