LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Zombietoren. Speel ook één van de andere Aktie Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Zombietoren

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Zombietoren" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Zombietoren te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
?
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Sloop de toren, zodat de zombies neerstorten of geplet worden! Hoe minder sloopkogels je gebruikt, hoe meer punten dit je oplevert. Laat zo veel mogelijk instorten!

Spelbesturing

Klik op een groen pijltje om een kant te kiezen, klik dan op het sloopkogel-icoontje, klik dan om de sloopkogel in beweging te brengen en klik vervolgens om de kogel te lanceren.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/demolish/zombie_demolisher.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Zombietoren Little Game