LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Big Battle Tanks. Speel ook één van de andere Aktie Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Big Battle Tanks

Hoe te spelen?

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
8.7
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Het is oorlog, en je bent met je tank beland in Siberië. Je dacht dat je wel even zou kunnen rijden zonder vijandige tanks tegen te komen, maar dat was een grote vergissing: de vijand staat je al op te wachten. Hij laat het natuurlijk niet zomaar gebeuren dat je zijn gebied bezet en vecht terug met zijn eigen tank. Probeer daarom om deze tank uit te schakelen door erop te schieten. Na twee rake schoten is een tank kapot. De vijandige kogels kunnen jouw tank direct raken, maar er ook voor zorgen dat het ijs eromheen afbrokkelt, wat ook behoorlijk onhandig kan zijn! Denk dus goed na over je aanval, en mik vervolgens goed!

Spelbesturing

Dit spel kun je zowel met de muis als met je toetsenbord spelen. Zie de 'instructions' in het spel voor de besturing met de muis. Hierna volgen de instructies voor het spelen met het toetsenbord. Gebruik de linker en rechter pijltjestoetsen om je tank te bewegen. Gebruik de pijltjes omhoog of omlaag om de hoek van de gevechtskoepel te veranderen en de page up en page down-toetsen om de schutkracht te veranderen. Druk op de spatiebalk om te schieten en op Q en E om een wapen te kiezen.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/tanks/big-battle-tanks.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Big Battle Tanks Little Game