LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Mexicaans worstelen. Speel ook één van de andere Aktie Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Mexicaans worstelen

Hoe te spelen?

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
6.8
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Heb je wel eens van Mexicaans worstelen gehoord? Mexicaans worstelen, ook wel 'Lucha libre' genoemd, is een worstelsport waarin kleurrijke maskers worden gebruikt. Kies je 'luchador' en laat hem in de ring zo veel mogelijk overwinningen behalen! Bij iedere overwinning verdien je punten, die je kunt gebruiken om je uiterlijk en vechttechnieken te verbeteren. Als je alle vijf de sterren vult, kun je heel speciale technieken uitvoeren.

Spelbesturing

Druk op Z om te slaan en op X om te trappen wanneer je tegenstander rechtop staat. Druk op Z om je tegenstander op te pakken, op X om omlaag te trappen en op de spatiebalk om je tegenstander vast te klemmen. Wanneer je rent, kun je de volgende dingen doen: druk op Z om je tegenstander met uitgestrekte arm te tackelen, op X om een dropkick te doen, op Z of X om een gevallen tegenstander een elleboogstoot te geven en op de spatiebalk om een gevallen tegenstander vast te klemmen. Druk op het pijltje omhoog of omlaag om omhoog of omlaag te klimmen.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/street_fight/ultimate_lucha_battle.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Mexicaans worstelen Little Game